onsdag 8 januari 2014

God morgon :)

Eller förmiddag kanske låter bättre... 
Nu är December över som blev en fullspäckad månad massa kul som Victoria Secret party med shopping, våran glögg kväll med packet leken som jag å Daniel bjuder in ett gäng vänner till.
Vi brukar bjuda på hemma gjord glögg, godis och lite mini julbord. Även detta år blev det en jätte lyckad kväll alla gick hem glada å nöjda. Sen var det julen som vi fira på Hönö hos Sebben å Annie vilket var jätte mysigt å vi fick många fina julklappar. Vi hann även med besök hos Daniels familj både på julafton å på annandagen vilket var jätte trevligt. 
Efter jul helgen åkte vi på influensa å nyår blev till att fira hemma med god mat å Bingo lotto kanske låter som vi hade jätte tråkigt men vi hade faktiskt ganska mysigt... Efter tolv slaget surfade vi lite på nätet å hittade en resa till Mexico som vi passade på att boka då vi fick ett jätte bra pris... :) så blev en riktigt lyckad kväll... Nu är vi inne i Januari den tråkigaste månaden på året å vädret lika så, så tur att man har nått att se fram emot. Idag är det tvätta som gäller, har kommit lite efter med så skall bli skönt att få undan lite... Men först skall jag dricka upp mitt kaffe tänkte jag :) 
Kram Fia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar