onsdag 15 januari 2014

Resan...

Flygresan blev lite längre än planerat... Då vi först var 20 min försenade till Oslo, där vi skulle tanka upp planet å byta personal å fler som skulle med på resan. Det var inget ting av vad som skulle hända sen... När vi var mitt över Atlanten så fick en norska ett psykanfall å började terrorisera personal, så helt plötsligt fick vi vända planet å flyga till Island där vi fick invänta polisen. Så polisen kom ombord å hämtade kvinnan å hennes man, men när dom skulle hämta deras bagage fick dom först inte upp luckan men till slut fick dom upp den å kunde leta reda på deras väskor bland 300 resväskor. Å sen var dom tvungna att tanka upp planet igen å spola vingarna, samt söka nytt landnings tillstånd i Mexiko, så vi satt fast på Island i ca 5 timmar innan vi kunde fortsätta våran resa.
Vi landade i Mexiko 20:10 lokaltid vilket gjorde att innan vi hade fått visum å våra väskor var klockan över nio så vi missade sista färjan till Cozumel.
Apollo fixade rum på ett hotell på fastlandet dock inget vidare då det var mögel i hotellrummet. Tur att det bara var en natt.
Igår vid 9 tiden anlände vi till Cozumel å vårt hotell.
Eftersom vi var rätt trötta igår blev det inte mer än en promenad på stan. Men de räckte gott för vi behövde bara gå 100 meter till restaurangerna där de var fullt pådrag med alla amerikaner som hade anlänt med kryssningsbåtarna. Då var de full fest med hattar, musik och visselpipor. Vi stanna bara nån timme för att gå tillbaka till hotellet och relaxa vid poolen.
Idag är det lite mulet här så blir nog till en lite längre promenad på stan och lite upptäcktsfärd, vi har precis ätit den godaste frukosten på länge...
Kramar Daniel å Fia på semester




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar