tisdag 24 april 2012

Sköldpaddor...

Igår åkte vi till ett ställe som jobbar med att rädda jätte sköldpaddor vi fick se stora färdig vuxna men även små som bara några veckor gammal. Om man gav en liten slant till projektet fick man släppa ut en av dom som var tre månader gammal och redo för att ta sig nya utmaningar i havet. Självklart gav jag än slant så dom kunde rädda fler sköldpaddor å släppte ut en i havet. Efter snorklade vi lite i korallreven där var jätte häftigt att få se korallerna och alla fiskar i olika mönster och färger.
När vi kände oss klara där åkte vi å käkade lunch å sen blev det en sväng å kollade på graven till Balis egna Romeo och Julia par.
Dagen avslutade vi med att bada i mer varma källor det sägs att man skall bli yngre av att bada idom så vi får väll se om det gjort nån inverkan. Hittade också lite shopping på marknaden vid källorna, det blev en lila hel dräkt samt en jätte fin klänning. Kvällen avslutades med ännu en god middag å en kall öl till det.
Nu skall jag dra mej ner mot poolen å sola lite innan jag skall åka på marknad i Singaraja. Ni får ha en bra dag! Kram Fia




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar